Fietsen voor beginners en gevorderden

Fiets je wel eens op de Zondagmorgen? Ben je pas begonnen met wielrennen, of ben je op zoek naar nieuwe sportieve doelen? RTV de Zwaluwen heeft als doel gesteld om in een zo breed mogelijk scala van de wielersport actief te zijn. Dit houdt in dat we een ieder die de wielersport bedrijft of wil bedrijven hierin kunnen faciliteren.

Beginners

Wil je beginnen met wielrennen? Dat kan bij RTV de Zwaluwen. Jeugd kan al vanaf 8 jaar bij ons meetrainen tijdens de trainingsavonden. Zij worden intensief begeleid door minimaal 2 trainers op de dinsdag- en donderdagavond. Heb je geen racefiets? Geen probleem, wij hebben voldoende huurfietsen staan zodat je rustig kan proberen of wielrennen iets voor jouw is. Ook bij de senioren hebben wij een grote groep renners binnen de vereniging die pas begonnen zijn met wielrennen, waarbij je de fijne kneepjes van het wielren vak worden geleerd.

Gevorderden

Fiets je al een aantal jaren , bijvoorbeeld bij een Toervereniging, en ben je op zoek naar meer uitdaging in de vorm van wedstrijden? Onze vereniging heeft dankzij de rijke historie in de wedstrijdsport veel ervaring in het begeleiden van wedstrijdrenners. Wedstrijdrijders tussen 8 en 60 jaar zijn bij onze vereniging aangesloten. Maar ook als je wat minder ambitieus bent omtrent wedstrijden kunnen wij daar perfect in faciliteren door middel van uitdagende trainingen door gediplomeerde trainers! Wil je een keer beleven wat wielrennen is? Nieuwsgierig wat de trainingen inhouden? Geheel vrijblijvend meetrainen kan op de desbetreffende trainingsavonden! Contacteer één van de onderstaande personen en maak een afspraak of laat je informeren! De trainingsavonden en tijden zijn hier te vinden: Trainingen.

Lidmaatschap RTV de Zwaluwen (per kalenderjaar):
* € 75,- jeugd cat. 1 t/m 7 (8 t/m 14 jaar, incasso in 2 termijnen, per 1/2 jaar)
* € 50,- nieuwelingen/junioren (15 t/m 19 jaar)
* € 70,- senioren (vanaf 19 jaar)

Bovenstaande bedragen zijn inclusief de verplichte afdracht aan de KNWU ad. € 10,– voor het KNWU-basislidmaatschap.

Daarnaast kunnen Zwaluwleden optioneel lid worden van de NTFU. Dat is dus een aanvulling op het lidmaatschap van RTV de Zwaluwen en het Basislidmaatschap van de KNWU. Het lidmaatschap van de NTFU bedraagt € 35,– per jaar.

Kosten fietshuur voor jeugdleden t/m 14 jaar, € 15,– per maand.