inschrijven

Bij RTV de Zwaluwen doen we het samen

Trainingswedstrijden door RTV de Zwaluwen

Bij RTV de Zwaluwen organiseren we al jaren lang trainingswedstrijden. Van de voorbereidings wedstrijden in Februari tot de Donderdag Avond Competitie in de zomermaanden. Vele coureurs hebben dankzij deze wedstrijden kennis kunnen maken met het wedstrijdwielrennen. Koen Bouwman, Joris Nieuwenhuis en Gijs Leemreize zijn slechts enkele voorbeelden van renners die vaak in onze wedstrijden te vinden zijn.

Natuurlijk zijn wij als vereniging heel erg trots op de naam die we in de loop der jaren hebben opgebouwd. Ons parcours is geliefd bij veel renners en is de reden dat we nog altijd een grote aanwas aan renners zien. Echter zien we de laatste tijd het aantal incidenten toenemen. Aggressie bij renners maar ook bij verkeersdeelnemers die de signalen van onze vrijwillige bochtwachten negeren. 

Omdat veiligheid en plezier bij ons zeer hoog in het vaandel staan blijven we ook investeren om dit mogelijk te blijven maken voor al onze deelnemers. Het belangrijkste doel van onze wedstrijden is het beleven van plezier aan de wielersport. 

Wij zijn dan ook super trots op al onze leden die zich inzetten voor de veiligheid van renners. Of zij dit nu doet als bochtwacht, jurylid of op een andere manier, het is aan hen te danken dat wij week in week uit wedstrijden kunnen blijven organiseren!

Wij hopen dat jij als deelnemer aan deze wedstrijden onze vrijwilligers en hun werk net zo waardeert als wij dat als vereniging doen.

Inschrijving

Clubwedstrijd #3 (24 Juni)

Inschrijving 24 Juni

Op dit moment werken we met inschrijving per wedstrijd aangezien we door de coronamaatregelen met een maximum aantal deelnemers werken. Deze inschrijving is dus alleen geldig voor donderdag 24 juni. 

Zodra de versoepelingen het toelaten gaan wij de DAC weer opstarten. Daarvoor komt een aparte inschrijving!

 • Maximum aantal deelnemers: 50
 • Alleen open voor leden van RTV de Zwaluwen
 • We organiseren voor 24 juni 2 wedstrijden. Voor Jeugd (cat 1 t/m 7, nieuwelingen) hebben we om 18:30u  (ca. 45 min) de Jeugd DAC. De senioren starten daarna om 19:30u(ca 1:15u).

 

Jeugd DAC

 •  Start Jeugd DAC: 18:30u
 • Duur: 0:45u
 • Details? Neem contact op met de jeugdbegeleiders!

 

Senioren

 • Start Senioren: 19:30u 
 • Duur: 1:15u
 • 1 categorie

  Sinds dit jaar is startlicentie een minimale vereiste, lees er hier meer over