Aankondiging: Clubwedstrijden 2021

Waar we in een ‘normaal seizoen’ nu al de nodige wedstrijdkilometers in de benen zouden hebben is het tot nu toe ondenkbaar geweest dat er op korte termijn gekoerst zou gaan worden. Waar wij veel verenigingen in onze regio al op voorzichtige wijze hun club parcoursen zagen openen bleek het voor onze vereniging toch wat ingewikkelder te liggen. Het feit dat wij onze (trainings)wedstrijden op een unieke ronde rijden – nota bene één van de laatste rondjes over de openbare weg in Nederland – heeft een hoop voordelen maar ook een aantal nadelen. Eén van die nadelen is het feit dat wij een vergunningsplicht hebben en niet klakkeloos een training kunnen organiseren op ons parcours.

Clubwedstrijden

Na het ontvangen van het nieuws rondom de versoepelingen afgelopen week zijn er verschillende zaken in gang gezet om zo snel mogelijk trainingen te kunnen opstarten op ons thuisparcours. Het goede nieuws: vanaf 10 juni aanstaande zullen we weer starten met de eerste trainingen op ons clubparcours. Deze trainingen zijn echter alleen toegankelijk voor leden van RTV de Zwaluwen! Daarnaast werken we voorlopig nog met een startlijst van 50 deelnemers per keer. We hebben op dit moment 3 trainginswedstrijden op het programma staan – 10, 17 en 24 Juni.

Inschrijven

Inschrijvingen zullen openen op Donderdagavond 3 Juni. Wil je nou ook graag meerijden met onze trainingen maar ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan als lid daarmee kun je niet alleen GRATIS deelnemen aan deze trainingen maar ook aan onze Vendorlink DAC!

Vendorlink DAC

We hopen om op zijn vroegst 1 Juli weer de Vendorlink DAC kunnen opstarten, ,maar dat valt of staat met de laatste versoepelingen die er nog moeten komen, dat blijft nog even afwachten dus.

Dit bericht wordt spoedig aangevuld met meer informatie….