Afdelingen

Jeugdafdeling

Onze jeugdafdeling bestaat uit een groep enthousiaste leden vanaf 7 tot 15 jaar. Onder leiding van ervaren trainers worden er twee avonden in de week getraind op verschillende niveaus. Plezier staat bij ons altijd voorop en we doen ons best om ieder lid te ondersteunen in wat hij/zij nodig heeft.

Naar afdeling

Toerafdeling

Houdt jij er van om op zondagmiddag gemoedelijk een mooie rit maken door de Achterhoek, Liemers of misschien wel Duitsland? Onze toerafdeling organiseert jaarlijks meerdere ritten en bestaat uit een groep gepasioneerde wielrenners.

Naar afdeling

Damesafdeling

Gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel, maar we willen ook de nodige kilometers maken. 2 à 3 maal per week zullen we vanaf het clubhuis van RTV de Zwaluwen vertrekken voor een training van ongeveer 50 kilometer. De trainigen zullen vooral gericht zijn op het toeren, maar er zullen er ook diverse tips worden gegeven met betrekking tot het wielrennen.

Naar afdeling

Wedstrijdafdeling

De kern van onze vereniging bestaat uit een groep wedstrijdrenners die op nationaal niveau acteren. Bij ons zijn zowel beginnende wedstrijdrenners als ervaren wedstrijdrenners welkom. Met het cyclingteam Achterhoek hebben wij binnen onze vereniging mogelijkheden om op het hoogste Amateurniveau te rijden.

Naar afdeling