Toerafdeling

Informatie

Sinds een aantal jaren is RTV de Zwaluwen ook lid van de Nederlandse Toer Fiets Unie. Dit heeft als voordeel dat wij als vereniging evenementen kunnen organiseren onder de vlag van NTFU. Voor onze leden heeft dit als voordeel dat zij, naast het standaard lidmaatschap van de vereniging, ook lid kunnen worden van de NTFU.

Onze toerafdeling bestaat voornamelijk uit renners die niet (meer) de ambitie hebben om wedstrijden te rijden maar wel erg genieten van het wielrennen. Dit is dan ook de essentie van onze Toerafdeling. Samen op de fiets zitten en avonturen beleven, mooie tochten maken maar bovenal plezier hebben. Toeren is voor jong, oud, ervaren en onervaren.

De tochten die gemaakt worden bestaan in de winter uit veldtoertochten in de regio Doetinchem, een regio met kenmerkend veel veldtoertochten. Elk weekend wordt er minimaal 1 toertocht georganiseerd waar tussen de 30 en 60 kilometer gereden kan worden.

Afdelingen

Benieuwd bij welke afdeling van onze vereniging jij je het meest thuis voelt? Kijk verder op onze website naar meer informatie over onze afdelingen.

Jeugdafdeling

Toerafdeling

Damesafdeling

Trainingen

Benieuwd waar onze trainingen plaats vinden en hoe vaak er in de week getraind worden. De onderstaande knop helpt je verder.

Trainingen

Evenementen

Wil je meer weten over de evenementen die RTV de Zwaluwen organiseert? De onderstaande knop brengt je naar alle informatie die je zoekt.

Evenementen