Wedstrijdafdeling

KNWU

RTV de Zwaluwen is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Wielren Unie. Wil jij wedstrijden rijden op regionaal- of nationaal niveau dan kan RTV de Zwaluwen dat jouw bieden! Jeugdleden vinden bij RTV de Zwaluwen een wedstrijdgerichte training die hen voorbereid op het rijden van hun eerste wedstrijden. Voor senioren wordt de wedstrijdsport op alle niveau’s gefaciliteerd, van Sportklasse tot Clubcompetitie.

Als lid van RTV de Zwaluwen wordt je automatisch ‘Basislid’ van de KNWU. Dit houdt in dat je deel kan nemen aan kleine regionale wedstrijden zoals de door RTV de Zwaluwen georganiseerde Februari Wedstrijden en Donderdag Avond Competitie. Voor deelname aan nationale wedstrijden dien je in het bezit te zijn van een licentie, deze is aan te vragen via de KNWU.

Cyclingteam Achterhoek

RTV de Zwaluwen maakt deel uit van één van de vijf samenwerkende verenigingen van het Cyclingteam Achterhoek. Vanaf seizoen 2018 is er naast een Nieuwelingen- en Juniorenselectie ook een Elite/Beloften selectie. Leden van RTV de Zwaluwen met een wedstrijdlicentie binnen deze categorieën kunnen deelnemen aan klassiekers en wedstrijden in binnen- en buitenland, tevens is er de mogelijkheid voor Amateurs om (beperkt) deel te nemen aan clubcompetitie wedstrijden.

Voor meer informatie over Cyclingteam Achterhoek: http://www.cyclingteamachterhoek.nl/

Afdelingen

Benieuwd bij welke afdeling van onze vereniging jij je het meest thuis voelt? Kijk verder op onze website naar meer informatie over onze afdelingen.

Jeugdafdeling

Toerafdeling

Wedstrijdafdeling

Damesafdeling

Trainingen

Benieuwd waar onze trainingen plaats vinden en hoe vaak er in de week getraind worden. De onderstaande knop helpt je verder.

Trainingen

Evenementen

Wil je meer weten over de evenementen die RTV de Zwaluwen organiseert? De onderstaande knop brengt je naar alle informatie die je zoekt.

Evenementen