Online inschrijven

no_image

Online inschrijfprocedure

Sinds 2021 maakt RTV de Zwaluwen gebruik van een online inschrijfprocedure. Dit hebben we geïntroduceert om renners nog beter van dienst te kunnen zijn bij evenementen die we organiseren.

De online inschrijving stelt ons in staat de nodige informatie te verzamelen zodat onze uitslagen kloppen. Daarnaast kun je uitslagen terug vinden van vorige edities en jaren. We zijn nog bezig met toekomstige functionaliteiten.

Voorinschrijving

Voorinschrijving is geopend in de periode voor een competitie. Door gebruik te maken van de voorinschrijving kun je deelnemen aan alle wedstrijden in deze competitie. Je haalt éénmalig je rugnummer op en kunt de rest van het seizoen rijden door je aan te melden op de website. Je hoeft dus niet meer fysiek aan te melden aan de balie en je kunt je rugnummer vast thuis opspelden. Door aan te melden op de website sta je op de startlijst, deze lijst gebruikt de jury om in te laden in mylaps.

Voorinschrijving is ook aantrekkelijker dan losse daginschrijvingen doordat je een lagere prijs per wedstrijd betaald.

Daginschrijving

Daginschrijvingen zijn geopend ná de voorinschrijfperiode. Wil je slechts enkele keren mee doen of weet je nog niet zeker dat je alle keren kan dan kies je voor daginschrijving.

Op onze website zul je zien tot wanneer de voorinschrijving loopt. Alleen competities – zoals de DAC en Februari Wedstrijden – hebben mogelijkheid tot daginschrijving. Voor losse evenementen moet je altijd voorinschrijven.

Wanneer je gebruik maakt van daginschrijving betaal je iedere keer borg voor je rugnummer. Je krijgt dit retour wanneer je het rugnummer inlevert aan het einde van de wedstrijd.

Borg

Elke renner krijgt een rugnummer toebedeeld. Wanneer je gebruik hebt gemaakt van de voorinschrijving dan kun je het gehele seizoen met dit rugnummer rijden en lever je het rugnummer in bij de laatste wedstrijd. Wanneer je gebruik maakt van daginschrijving dan kun je alleen die wedstrijd waarvoor je je hebt ingeschreven gebruik maken van het rugnummer, wij verwachten het rugnummer terug aan het einde van de wedstrijd.

De borg is €10,- per rugnummer / inschrijving. Deze word retour gestort zodra het nummer is ingeleverd. Terugstorten gebeurd binnen 72 uur.

Mylaps

Wij werken met MyLaps om er voor te zorgen dat zelfs de meeste spannende sprints resulteren in een correcte uitslag. Iedere renner dient zelf voor een transponder te zorgen om meegenomen te worden in de uitslag. RTV de Zwaluwen heeft geen mogelijkheid om transponders te verhuren. Vind meer informatie op de KNWU website.