Lid worden

KNWU

RTV de Zwaluwen is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Wielren Unie. Wil jij wedstrijden rijden op regionaal- of nationaal niveau dan kan RTV de Zwaluwen dat jouw bieden! Jeugdleden vinden bij RTV de Zwaluwen een wedstrijdgerichte training die hen voorbereid op het rijden van hun eerste wedstrijden. Voor senioren wordt de wedstrijdsport op alle niveau’s gefaciliteerd, van Sportklasse tot Clubcompetitie.

Als lid van RTV de Zwaluwen wordt je automatisch ‘Basislid’ van de KNWU. Dit houdt in dat je deel kan nemen aan kleine regionale wedstrijden zoals de door RTV de Zwaluwen georganiseerde Februari Wedstrijden en Donderdag Avond Competitie. Voor deelname aan nationale wedstrijden dien je in het bezit te zijn van een licentie, deze is aan te vragen via de KNWU.

NTFU

Sinds een aantal jaren is RTV de Zwaluwen ook lid van de Nederlandse Toer Fiets Unie. Dit heeft als voordeel dat wij als vereniging evenementen kunnen organiseren onder de vlag van NTFU. Voor onze leden heeft dit als voordeel dat zij, naast het standaard lidmaatschap van de vereniging, ook lid kunnen worden van de NTFU.

Een NTFU lidmaatschap heeft als voordeel dat je verzekerd bent tijdens toertochten en wedstrijden én NTFU leden ontvangen korting tijdens inschrijving van NTFU tochten, dit kan enkele euro’s per evenement schelen. Vele (veld)toertochten in de regio Doetinchem zijn onderdeel van de NTFU.

Meer informatie hierover vind je op de website van de NTFU.

Afdelingen

Benieuwd bij welke afdeling van onze vereniging jij je het meest thuis voelt? Kijk verder op onze website naar meer informatie over onze afdelingen.

Jeugdafdeling

Toerafdeling

Damesafdeling

Trainingen

Benieuwd waar onze trainingen plaats vinden en hoe vaak er in de week getraind worden. De onderstaande knop helpt je verder.

Trainingen

Evenementen

Wil je meer weten over de evenementen die RTV de Zwaluwen organiseert? De onderstaande knop brengt je naar alle informatie die je zoekt.

Evenementen

Lidmaatschapskosten

    

Jeugdleden*€60,-
Nieuwelingen/Junioren€60,-
Senioren€60,-
NTFU lidmaatschap**€38,50-
Kosten fietshuur***€15,-

Informatie

Bedragen zijn inclusief de verplichte afdracht aan de KNWU ad. € 7,–. Bedragen zijn per kalenderjaar.

Jeugd – 8 t/m 14 jaar

Nieuwelingen/Junioren – 15 t/m 18 jaar

Senioren – 18 jaar of ouder

*Incassso in 2 termijnen, per half jaar.
**Komt bovenop het lidmaatschapsgeld van de vereniging, alleen lid worden van de NTFU niet mogelijk.
***Bedrag per maand. Fietsverhuur wordt na afloop van het seizoen d.m.v. een factuur in rekening gebracht.

Lidmaatschapsformulier

  Emailadres*

  Geboortedatum*

  Leeftijd (op moment van aanmelding)*


  JaNee

  Nationaliteit*

  Adres*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Mobiel telefoonummer

  Telefoonummer

  IBAN*

  Tennaamstelling bankrekening*

  Machtiging

  Door het accepteren geeft u toestemming aan:
  * Ren- en Toervereniging de Zwaluwen om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en
  * uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Ren- en Toervereniging de Zwaluwen.

  De incasso betreft: lidmaatschapsgelden, aanschaf kleding en/of kosten huurfiets.

  Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

  captcha