Corona voorwaarden

no_image

Voorwaarde deelnemen aan evenementen van RTV de Zwaluwen in coronatijd

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met de volgende voorwaarden/opmerkingen:

 1. Deelname op eigen risico.
 2. Tijdens de activiteit dienen de aanwijzingen van de organisatie en/of jury opgevolgd te worden.
 3. Indien het niet mogelijk is om te starten, zal er geen restitutie van inschrijfgelden plaatsvinden.
 4. RTV De Zwaluwen behoudt zich het recht voor om, op elk moment en zonder u daarover nadrukkelijk persoonlijk te informeren, de activiteit waar u zich voor inschrijft te annuleren indien het bestuur van RTV De Zwaluwen daar aanleiding toe ziet.
 5. Je bent bekend met de algemene Corona richtlijnen van de Rijksoverheid, aangevuld met de KNWU/wielersport specifieke adviezen op basis van het protocol van NOC NSF en hier verleen je medewerking aan. De maatregelen van de KNWU kun je hier lezen. Tot slot is hier op de website van het NOC*NSF nog het protocol verantwoord sporten te vinden.
 6. Geforceerd stemgebruik is niet toegestaan.
 7. Vóór en ná wedstrijden word de 1.5meter afstand regels gehanteerd. Ben je uit koers, dan geldt direct weer de 1.5meter afstand. Uiteraard gelden deze regels niet alleen op het parcours, maar ook op en rond de terreinen van RTV De Zwaluwen.
 8. Toiletbezoek doe je zoveel mogelijk thuis en je zorgt zelf voor een gevulde bidon etc.
 9. Je gaat er mee akkoord dat wij je aanwezigheidsgegevens bewaren, zoals naam- telefoonnummer- emailadres, welke wij eventueel zullen overleggen in geval van een bron & contactonderzoek door de GGD.
 10. Meenemen van toeschouwers is ten strengste verboden. Komen er als renner toch toeschouwers met je mee: dan draag je zelf zorg en verantwoording voor het aanspreken van deze personen aangaande het zich houden aan de geldende maatregelen. Indien men zich daar niet aan houdt kan de jury besluiten de renner uit te sluiten van (verdere) deelname.
 11. Na afloop ga je zo snel mogelijk naar huis.
 12. In geval van gezondheidsklachten, blijf je thuis.