20e Multimate Rondje van Doetinchem verreden onder prachtige omstandigheden

18 december 2017 - Gepubliceerd in: Algemeen

Na de sneeuw van vorig weekend konden de deelnemers van het 20e Multimate Rondje van Doetinchem genieten van een heerlijk winterzonnetje. Het was gisteren ochtend nog wel even oppassen voor onze vrijwilligers, en vroege vertrekkers, want de nachtvorst had van de weg een ijsbaan gemaakt. Dit resulteerde dan ook in wat glij-partijtjes, gelukkig zonder al te veel erg.

Ruim 350 deelnemers werden zondagochtend verblijd door het verrassend droge en afwisselende parcours. Kort voor de pauzeplek in IJzervoorde mochten de modderduivels dan toch nog even genieten van ‘ouderwets’ zware strook modder. Gelukkig wist iedereen zich er door heen te zwoegen en mocht er kort daarna genoten worden van koek en zopie. Tevens verzorgde Wielerhuis de Pedaleur een technische post zodat de deelnemers probleemloos aan de tweede helft van de tocht konden beginnen.

De tweede helft van de tocht leidde de deelnemers via de Slangenburg en de Wrange terug naar Doetinchem waar men zich nadien op kon warmen in het clubhuis. Ondanks de regen en sneeuw van de afgelopen week lag het grootste gedeelte van het parcours er uitstekend bij. Op de enkele glij-partijtjes na mogen we spreken van een geslaagde editie.

Graag zien we jullie volgend jaar terug voor een 21e editie!