Zwaluwenrenners imponeren

no_image
22 mei 2016 | Gepubliceerd in: Algemeen

Het seizoen is nog niet eens halverwege en er zijn al diverse overwinningen en tal van podiumplaatsen behaald door renners uit verschillende categorieën. In april reed Jos Kaal knap naar een tweede plaats in een zware wedstrijd in Steinfurt (Duitsland) en won Wouter van de Weerdhof tijdens de jeugdronde in Apeldoorn, waarbij Pepijn Reinderink als tweede het podium op mocht. Joost Arentsen won tijdens Koningsdag in Almelo, net als Wouter dat deed in Breda.

Districtskampioenschappen Ootmarsum
In Ootmarsum (2de Pinksterdag) werd er ook verdienstelijk gereden. Gerjo Berentschot werd derde bij de 30+ na een lange vlucht. Ralf Scholten werd ook derde in zijn eerste optreden bij een DK in de Sportklasse. Niek Meijer volgde het voorbeeld van zijn clubgenoten en werd ook derde bij de junioren.

Podium in Aalten
Op zondag 22 mei haalde Wouter Hendriksen, nu rijdend voor Kanjers voor Kanjers, maar nog steeds Zwaluwenlid in hart en nieren zijn gram door derde te worden in de Ronde van Aalten. Heel netjes van Wouter na het lange blessureleed dat hem teisterde.