Digitale aanmelding DAC

28 juli 2020 | Gepubliceerd in: Algemeen, Nieuws

Onlangs hebben we een update uitgevoerd aan onze uitslagen website waardoor jij onderdeel kunt worden van een volledige uitslagen database! Aankomende donderdag gaan we starten met digitale aanmelding. Dit houdt in dat het vanaf nu mogelijk is om je online aan te melden. Daarmee hopen wij wachtrijen op de avonden zelf te verkorten.

LET OP: dit vervangt niet de voorinschrijving. De voorinschrijving zorgt er voor dat je ingedeeld word op rugnummer en de mensen bij de inschrijfbalie je gegevens al hebben!

Het gaat als volgt te werk:

  1. Heb je nog geen account op uitslagen.rtvdezwaluwen.nl? Maak deze hier aan en koppel hem direct met jouw rennersaccount, alleen met een gekoppeld account werkt aanmelding.
  2. Je kan je aanmelden per wedstrijd zodat wij elke wedstrijd eenĀ kloppende startlijst hebben.
  3. Als je een rugnummer hebt enĀ je bent aangemeld is het niet meer nodig om het welbekende ‘kruisje’ te zetten. Je kan dus direct van start.
  4. Aanmeldingen op de avond zelf kan gemakkelijk door middel van het scannen van een QR-code, dus mocht je het vergeten zijn geen paniek.
  5. Heb je nog geen rugnummer of lukt het aanmelden niet? Meld je dan bij de inschrijfbalie, dan lossen wij het samen op!

[gdlr_core_button button-text=”Direct aanmelden” button-link=”http://uitslagen.rtvdezwaluwen.nl/startlists.php” button-link-target=”_blank” margin-right=”20px” ]