Fiets samen met Jelle Nijdam dwars deur d’n Achterhook

no_image
11 april 2015 | Gepubliceerd in: Algemeen

Zaterdag 18 April organiseert RTV de Zwaluwen in samenwerking met RTC de Stofwolk, TC Eibergen en de NTFU de toertocht ‘Dwars deur d’n Achterhook’. De tocht wordt verreden in het kader van de Nationale Sportweek, www.achterhoekinbeweging.nl. Onder andere GTST ster Joris Putman en meervoudig Touretappe winnaar Jelle Nijdam nodigen fietsers uit om mee te rijden met deze tocht door de Achterhoek.

Er kan worden gestart in zowel Eibergen als in Doetinchem, men kan er voor kiezen om de hele route te fietsen(ca. 100 km) maar er kan ook voor een kortere afstand van 52 km worden gekozen. De route voert de fietsers door de Bronckhorst, Doetinchem, Oude IJsselstreek, nogmaals Bronckhorst, Oost Gelre en Berkelland (Eibergen).

De start is tussen 9.00 en 10.00 uur vanuit het clubhuis van de Stofwolk op Sportpark De Bijenkamp aan de Rietmolenseweg 5 in Eibergen of vanuit het clubhuis van de Zwaluwen aan de Fabrieksstraat 47 in Doetinchem. Inschrijven ter plaatse á € 5,00 per persoon (licentiehouders € 4,00). Er is geen voorinschrijving.

Route

Dwars-deur-dn-Achterhook-100-km