Groen licht voor Vendorlink DAC

28 juni 2020 | Gepubliceerd in: Algemeen, Nieuws

Gespannen hebben wij afgelopen week naar de persconferentie van minister Rutte gekeken. Zoals het je wellicht niet ontgaan is zijn de maatregelen omtrent corona versoepeld. Dit betekend dat wielerevenementen vanaf 1 juli weer zijn toegestaan. Daarmee stond ook de deur om de Vendorlink Donderdag Avond Competitie te organiseren op een kiertje.

Echter, de versoepelde maatregelen betekende helaas niet dat we al direct aan de slag konden met het op poten zetten van de competitie voor dit seizoen. Aangezien wij op de openbare weg rijden zijn wij afhankelijk van een vergunning die door de gemeente verstreken dient te worden.

Groen licht

Door het adequate handelen van het bestuur lag de aanvraag van deze vergunning nog voor de persconferentie van premier Rutte op het bureau bij de juiste personen binnen de gemeenten Doetinchem. Wij zijn dan ook verheugd dat wij afgelopen vrijdag groen licht hebben gekregen van de geementen en daardoor op 2 Juli (al) onze eerste Vendorlink DAC kunnen organiseren.

Wij heten jullie dan ook allemaal weer van harte welkom in ons clubhuis aan de frabriekstraat, maar wees je er van bewust dat hier nog wel enkele maatregelen gelden.

[gdlr_core_button button-text=”Protocol” button-link=”http://rtvdezwaluwen.nl/wp-content/uploads/2020/06/Protocol-DAC-RTV-de-Zwaluwen4445.pdf” button-link-target=”_blank” margin-right=”20px” ]