Huntink en Gademan maken overstap naar Sensa – KvKCT

22 november 2018 | Gepubliceerd in: Algemeen

Na een zinderend seizoen als junior maakt Sam Gademan de overstap naar het Sensa – Kanjers voor Kanjers Cyclingteam. Na een aantal jaren voor onder andere RTV de Zwaluwen en CT Achterhoek(voorheen Achterhoek2000) te hebben gereden stapt hij bij de beloften in bij de Achterhoekse formatie. Ook Jentje Huntink krijgt aankomend seizoen een plekje bij “de Kanjers” als beloning voor zijn presteren als eerste jaars Belofte.

Afgelopen seizoen mocht de Achterhoekse formatie zich kronen tot beste Club van Nederland door de Clubcompetitie te winnen. In dezelfde competitie liet Jentje zich veelvuldig van voren zien in de opvallende outfit van Cyclingteam Achterhoek.

 Jentje(links) in de aanval tijdens Ronde van de Kerspelen 2018 Р©clubcompetitie

Sterke uitslagen Gademan

Waar Jentje op viel door zijn attractieve manier van koersen waren het de sterke uitslagen van Sam die ploegleider Arjan Ribbers en zijn metgezellen aan het denken zette.  Vooral het enorm sterke presteren in de Zwitserse koers GP Ruebliland wekte tot veel interresse.

Jentje en Sam volgen daarmee Timon Ratering en Wouter Hendriksen op die hun eerder al vooraf gingen met de overstap naar de Aaltense ploeg.

Volgend jaar gaan Jentje en Sam zich meten met de Nederlandse wielertop op het aller hoogste Amateurniveau in onder andere de topcompetitie. Natuurlijk blijven we hen op de voet volgen en wensen we hen het allerbeste toe.