Koen Bouwman verkast naar SEG Racing

10 oktober 2014 | Gepubliceerd in: Algemeen

Koen Bouwman reed de afgelopen 2 seizoenen voor het Cyclingteam Jo Piels. De renner uit Ulft kende afgelopen jaar een seizoen met veel pech. Vele valpartijen zorgde voor vele tegenslagen maar desondanks reed het Zwaluwenlid een sterk seizoen, met een 4e plaats in de Carpathian Couriers race en een 10e plek in de Volta Limburg Classic als de twee meest aansprekende resultaten. Tevens reed hij in de Carpathian Couriers race 5 dagen in de bergtrui, die hij pas de laatste dag af moest staan.

De aanvallende manier van koersen viel ook Iwan Spekenbrink op, manager bij Giant-Shimano. Bouwman werd dan ook aangetrokken door het opleidingsteam van Giant-Shimano. Echter werd vorige week bekend dat het opleidingsteam opgeheven zou worden en Bouwman dus zonder ploeg zou komen te zitten voor volgend jaar.

In SEG racing vond Bouwman al snel een nieuwe ploeg. Het team is vooral geinterreseerd in de klimmerscapaciteiten en zien in hem dan ook een potentieel klassementsrenner. Onder leiding van SEG racing hoopt Koen zich te kunnen ontwikkelen als renner. Wij wensen Koen heel veel succes bij zijn nieuwe ploeg!

Uitslagen Koen Bouwman