NCK Wielrennen 2022 – Training/Oproep

28 augustus 2022 - Gepubliceerd in: Algemeen, Nieuws

De laatste wedstrijd van de Vendorlink Donderdag Avond Competitie is reeds verreden en dat betekent dat we weer langzaam uit mogen kijken richting het NCK. Als vereniging hebben we de wens uitgesproken om 2 oktober met tenminste twee teams mee te dingen voor het rood-wit-blauw.

Er zal worden gereden in verschillende (leeftijds-)categorieën. Zie onderstaand een overzicht. Voor alle leeftijdscategorieën geldt dat er met minimaal met een startlicentie deelgenomen kan worden aan het NCK.

  • A categorie 33 km – Professional-A en -B, Elite-man, Belofte-man, Amateur-man, Sportklasse-man, Elite-vrouw, Belofte-vrouw, Amateur-vrouw
  • B categorie 33 km – Junior-man, Nieuweling-man, Junior- vrouw* en Nieuweling-meisje*
  • C categorie 33 km – Elite-vrouw, Belofte-vrouw, Amateur-vrouw, Junior-vrouw en Nieuweling-meisje

Om mee te mogen doen met het NCK hebben we per categorie een minimum aantal renners nodig, zie het overzicht hieronder

  • A categorie – min 4 renners
  • B categorie – min 3 renners
  • C categorie – min 3 renners

De trainingen zullen plaats vinden op het Rondje Angerlo. Deze starten vanaf donderdag 8 September we verzamelen om 18:30u bij het Clubhuis. De trainingen zullen elke week plaats vinden t/m 2 oktober. Houd er rekening mee dat er meer trainingen ingelast kunnen worden naarmate we dichter bij het NCK komen.

Lijkt het je leuk om mee te rijden met de NCK ploeg? Geef je dan via het onderstaande formulier op voor de trainingen, een selectie zal later gemaakt worden.

Opgeven voor NCK ploeg