Nieuwe fietsen en nieuwe gezichten bij de Jeugdafdeling

no_image
3 april 2014 | Gepubliceerd in: Algemeen, Jeugd

Veel nieuwe gezichten bij de seizoensstart

De klok is weer verzet naar de zomertijd, wat betekend dat er weer buiten getraind kan worden. De jeugdafdeling kreeg de eerste donderdag in April gezelschap van een hoop nieuwe gezichten. Via school konden zij zich opgeven voor een sport om eens uit te proberen. Zij mochten op 10 spliksplinter nieuwe huurfietsen plaats nemen. De fietsen werden persoonlijk door Uli Roosendahl van sponsor Eltener Fahradprofi van de laatste finetuning voorzien zodat de jeugdrenners met veel plezier konden meetrainen.

Deskundig advies door ervaren trainers

De renners kregen na het afstellen van de fiets een uitgebreide uitleg van de trainers. Ze konden niet wachten om de nieuwe aanwinsten direct op de proef te nemen. Ondanks dat het voor velen een eerste keer op de racefiets was, ging het direct al zeer voortvarend. Na een afsluitend spelletje waren niet alleen trainers en ouders dolenthousiast. Ook de nieuwe rennertjes waren erg te spreken over hun eerste wielertraining, maar ze waren vooral erg moe.

Enthousiast geworden?

Ben je ook benieuwd naar wielrennen? Wil je graag een keer ervaren wat het inhoudt? Schroom niet en neem contact op met onze trainer! Voor meer info en contactgegevens klik je op één van de onderstaande buttons.

[button title=”Info trainingstijden” titlecolor=”#ffffff” width=”100%” url=”http://rtvdezwaluwen.nl/index.php/club-info/training/” bgcolor=”#0055a5″]

[button title=”Contactgegevens trainers” titlecolor=”#ffffff” width=”100%” url=”http://rtvdezwaluwen.nl/index.php/toerclub/lid-worden-2/” bgcolor=”#0055a5″ margintop=”20px” marginbottom=”20px”]

Er werden ook nog foto’s gemaakt door Chris Rave