RTV de Zwaluwen presenteert nieuwe kleding en sponsoren

22 mei 2016 - Gepubliceerd in: Algemeen

RTV de Zwaluwen presenteert nieuwe kleding en sponsoren

Met ingang van 2016 is RTV de Zwaluwen meerjarige sponsorverbintenissen aangegaan met een viertal (kleding)sponsoren. Evers & Schmitz, financieel dienstverlener uit Ulft, is al enkele jaren hoofdsponsor van onze vereniging en deze samenwerking is met drie jaar verlengd. Ook wielerhuis De Pedaleur, al jarenlang een trouwe sponsor, heeft zich langer als sponsor aan onze vereniging gebonden. Met Timmer- en aannemersbedrijf De Vries uit Hummelo en ZAES teamwear hebben we ook een tweetal nieuwe sponsoren aan onze vereniging weten te binden.

Met het aantrekken van de (nieuwe) sponsors is op 19 maart jl. de nieuwe wielerkleding uitgereikt aan en gepresenteerd door de leden. Deze officiële presentatie vond plaats bij wielerhuis De Pedaleur. Chris Rave van Studio de Raaf heeft de groepsfoto en potretfoto’s gemaakt waar wij dankbaar voor zijn.

Op de foto staan ruim 50 leden en de sponsoren Rob van der Wal (wielerhuis De Pedaleur), Ronald Evers en Roger Schmitz (Evers & Schmitz) en Robert Kemink (Timmer- en aannemersbedrijf De Vries). Op de foto is ook de prachtige clubauto te zien die ter beschikking wordt gesteld door Volvo Harrie Arendsen.

Wij zijn de sponsoren enorm dankbaar voor hun steun aan de vereniging!