RTV de Zwaluwen wil naar Bezelhorst

no_image
12 december 2014 | Gepubliceerd in: Algemeen

Sinds 16 Juni 1973 is RTV de Zwaluwen gevestigd aan de Fabriekstraat 47 te Doetinchem. Sinds die dag rijden we ook over het alom bekende Vredesteinparcours. Het parcours kent dan ook bijzonder veel historische waarde voor veel renners in de regio. Er werden al heel wat wedstrijden verreden op het parcours dat gevestigd is op industrieterrein de Verheulsweide. Door de groeiende economie en drukte op het industrieterrein wordt het garanderen van de veiligheid steeds lastiger voor onze vereniging.

“Daarom zijn we samen met de gemeente Doetinchem al een tijd bezig om te zoeken naar een andere locatie,” aldus voorzitter Rik van Dijken op de website van De Gelderlander.

Veldrijcircuit
De Zwaluwen wil een circuit rondom de sportvelden van De Bezelhorst. “Daarnaast hopen we een veldrijcircuit in het bos ernaast te kunnen aanleggen”, zegt Van Dijken. Waar het clubgebouw komt is nog niet duidelijk.

Van Dijken: “De meeste leden komen op de fiets en gaan op de fiets. Veel leden douchen ook thuis. Een groot onderkomen hebben we niet nodig.”

Lees het complete artikel op de website van De Gelderlander

Bron: De Gelderlander
Foto: Jan van den Brink