Sportservice Doetinchem zoekt filmsterren, meld je aan!

23 juli 2020 | Gepubliceerd in: Algemeen, Nieuws

Wie kent ‘m niet? De video waarin ruim 40 bekende en minder bekende Achterhoekers in Coronatijd opriepen om Scholder an Scholder te blijven staan. Via social media ging deze video als een lopend vuurtje door de Achterhoek en ver daarbuiten met als resultaat 100.000-en kijkers. Achter de schermen is Achterhoek in Beweging druk bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe video. Dit keer over het verenigingsleven in de Achterhoek: de grootste vereniging van Nederland! Voor deze video zijn we op zoek naar filmsterren uit Doetinchemse verenigingen. Schittert jouw vereniging straks ook in deze video?

Gezocht: filmsterren!

We zoeken een divers gezelschap: van jong tot oud, van muziekvereniging tot sportvereniging en van vrijwilliger tot fanatiek supporter. Iedereen die een bijdrage levert aan het unieke verenigingsleven, is van harte welkom als filmster! Per gemeente zijn we op zoek naar +/- 15 filmsterren die hun club in de video vertegenwoordigen. Bij voorkeur gaat het om 2 personen per vereniging. Je vertegenwoordigt jouw vereniging bij voorkeur in de clubkleuren en/of met attributen/instrumenten van jullie vereniging.

De opnames zijn op zaterdag 8 augustus op nog een nader te bepalen locatie in de Achterhoek. Het exacte tijdstip is nog niet bekend, maar je moet rekening houden dat je ongeveer één dagdeel in de ochtend of in de middag er voor kwijt bent. Op basis van de aanmeldingen wordt de definitieve planning gemaakt voor het tijdstip en de locatie.
Aanmelden is mogelijk tot en met zondag 26 juli door een e-mail te sturen naar m.zwakenberg@sportservicedoetinchem.nl.

De video dient na de zomervakantie bij de start van het verenigingsseizoen helemaal klaar te zijn. De opnames moeten daarom wel op korte termijn plaats vinden.
Het is erg kort dag, daarom vragen we je om dit verzoek binnen jullie vereniging zo spoedig mogelijk uit te zetten. Deel de oproep daarom op jullie website, social media, per e-mail en in Whatsapp groepen. Hoe meer, hoe beter!