Steun de Zwaluwen in hun strijd naar het Rood-Wit-Blauw

27 december 2015 | Gepubliceerd in: Algemeen

Sinds een aantal jaren kent RTV de Zwaluwen met Joris Nieuwenhuis weer een echte topper in het veldrijden. Na een verrassende 3e plaats op het NK voor junioren in 2013 was hij een jaar later topfavoriet voor de titel. In het Drenthse Gieten wist Joris Nieuwenhuis in het shirt van Giant zijn eerste Nationale titel in de wacht te slepen, later dat jaar herhaalde hij dit kunstje tijdens het NK Mountainbike.

Vorig jaar maakte Joris Nieuwenhuis de overstap naar de Beloften-categorie waar hij tijdens het NK op een sterke Stan Godrie stuitte die hem naar een tweede plaats verwees. Dit jaar behoort Joris wederom tot één van de favorieten voor het Rood-Wit-Blauw. Hij zal samen met zijn leeftijdsgenoten zondag 10 januari in Hellendoorn gaan strijden voor de driekleur.

Zaterdag 9 januari zullen er 3 Zwaluwen vertegenwoordigd zijn op het NK. Bij de Masters 40+ zien we Marcel Scheffer aan de start verschijnen. Sam Looman en Sam Gademan zullen bij de Nieuwelingen starten. Zondag 10 januari zal naast Joris Nieuwenhuis ook Joery Nijkamp(junioren) aan de start verschijnen in Hellendoorn.

Namens RTV de Zwaluwen zullen er een aantal (bestuurs)leden naar Hellendoorn afreizen om de deelnemende Zwaluwen te steunen. Mocht je mee willen of heb je vragen, neem dan contact op met de voorzitter.

Gerjo Berentschot
gerjo1983@hotmail.com

Meer informatie:
nkveldrijden.nl