Succesvol verlopen 17e Multimate Rondje van Doetinchem

no_image
22 december 2014 | Gepubliceerd in: Algemeen

Zondag 14 december organiseerde RTV de Zwaluwen voor de 17e keer het Multimate Rondje van Doetinchem. De deelnemers konden kiezen tussen een tocht van 30, 45 of 55 kilometer die hen door de prachtige bossen rondom Doetinchem voerde. John Jansen, een van de organisatoren, was tevreden over het verloop van de dag: ‘De dag verliep prima, op enkele kleine incidenten na geen noemenswaardige gebeurtenissen. De deelnemers waren vol lof over de tocht en de omgeving!’

Hoewel er in de week voorafgaand aan de tocht veel regen was gevallen bleek het parcours niet bijzonder modderig te zijn, op een enkele slootkant na. Doordat de route grotendeels over bospaden gaat is de invloed van het weer op de ondergrond een stuk kleiner. ‘In het bos loopt het water vaak wat sneller weg en blijft de ondergrond droger, een drassige slootkant zul je altijd wel tegenkomen. Dat maakt het ook mooi’, aldus een uitgeputte deelnemer.

Met ruim 670 deelnemers werd het recordaantal van vorig jaar niet overschreden, maar desondanks mag de organisatie terugkijken op een geslaagde editie. Hoewel het ‘s morgens nog mistig was klaarde het in de loop van de dag op waardoor het zeer aangenaam fietsweer was. Zowel deelnemers als organisatie kijken dan ook terug op een geslaagde dag. Namens de organisatie worden alle vrijwilligers en deelnemers van harte bedankt en hopen we jullie allen weer terug te zien in 2015!

Tom van Lent was ook dit jaar aanwezig en maakte wederom een sfeerimpressie. Ook was er een deelnemer onderweg met een camera! Beiden bedankt voor de mooie beelden!

Sfeerimpressie Tom van Lent

Rij mee met Alexander