Updates DAC: Start 5 April en Schijfremmen

4 april 2018 | Gepubliceerd in: Algemeen

Op donderdag 5 april beginnen we weer met de Vendorlink Donderdagavond Competitie! Wil jij kans maken op de eerste leiderstrui? Zorg dan dat je erbij bent! Doordat de KNWU het verbod op schijfremmen vooralsnog heeft gehandhaafd is het helaas nog niet toegestaan om deel te nemen op een racefiets met schijfremmen.

Als vereniging lopen wij een te groot risico door de stricte handhaving van de regels. Voor meer informatie over schijfremmen en de regels van de KNWU: https://www.knwu.nl/nieuws/schijfremmen-nog-steeds-niet-toegestaan.

Junioren naar A categorie
Omdat we opgemerkt hebben dat er meer Junioren zijn die langer door willen rijden tijdens de DAC-wedstrijden hebben wij besloten om de junioren voortaan ook met de A-categorie mee te laten rijden. Dit betekend dat deze voortaan bestaan uit Elite/Beloften renners, Amateurs en Junioren. De B-categorie bestaat uit Sportklasse en Masters(naar eigen keus wanneer gereden wordt met amateurlicentie) en de C-categorie ongewijzigd voor Nieuwelingen en Dames. Ook in de standen zal deze wijziging doorgevoerd worden.

Morgenavond starten we om 19:00u voor de strijd om de eerste Vendorlink leiderstruien van dit seizoen. Alle wedstrijden zijn opgenomen in onze clubagenda, deze is te vinden onderaan de website. Voor meer informatie over categorie├źn, kosten en puntentelling klik op de button onderaan de pagina.