Verkeersregelaars gezocht voor het DK Tijdrijden Oost 11 Juni!

26 mei 2014 | Gepubliceerd in: Algemeen

Wielervereniging RTV de Zwaluwen Doetinchem organiseert, samen met de KNWU, op 11 juni a.s. het KNWU-Districtskampioenschap Tijdrijden voor wielrenners in 12 verschillende KNWU-categorie├źn! Het is tevens een selectiewedstrijd voor het Nederlands kampioenschap. Wij zijn verheugd dat de KNWU ons – na het succes van 2013 – wederom heeft gevraagd om ook de organisatie van 2014 op ons te nemen. We hebben hieraan graag gehoor gegeven.

Het belooft wederom een fantastisch evenement te worden. Je hulp wordt daarbij gevraagd.

Voor dit evenement zijn we op zoek naar verkeersregelaars en bochtwachten. In 2013 hebben we, naast een aantal vrijwilligers van De Zwaluwen, gebruik kunnen maken van diverse externe partijen. Echter, de aanmeldingen vanuit de ‘2013-groep’ zijn zeer beperkt. Op dit moment hebben we niet voldoende vrijwilligers om het evenement doorgang te kunnen laten vinden. Daarom doen we een dringend beroep op de leden van onze vereniging. Zeker nu er onlangs massaal gehoor is gegeven aan de oproep om de cursus te volgen, hebben we er alle vertrouwen in dat dit moet gaan lukken. Waarbij we ons natuurlijk realiseren dat er ook leden zijn die zelf deelnemen aan de wedstrijd. Aan de anderen daarom de dringende oproep om ons te helpen. De start van de eerste renner is weliswaar om 18.30 uur maar houd er rekening mee, dat je om 17.30 uur in Gendringen moet zijn voor het afhalen van de attributen en de briefing.

Zou je voor 28 mei a.s. willen laten weten of je het DK tijdrijden Oost kunt ondersteunen? Dat kan door naar Ronald Evers te mailen. Zou je in dat geval ook je instructieverklaring (in PDF) willen bijvoegen? Die hebben wij weer nodig voor de tijdige aanmelding bij Gemeente en KNWU.

Bij voorbaat hartelijk dank voor je medewerking.

Organisatie DK tijdrijden Oost
Ronald Evers(rtjm.evers@online.nl)