Wil jij ook onder begeleiding wielrennen? Onze trainingen starten vanaf 5 mei!

30 april 2020 - Gepubliceerd in: Algemeen, Nieuws

De versoepelingen die sinds 28 April gelden voor de coronamaatregelen hebben ook effect op onze (jeugd)trainingen. Afgelopen weken is onze jeugdcommissie druk geweest met het uitwerken van protocollen om trainingen weer mogelijk te maken. Wij zijn verheugd te melden dat de gemeente vanochtend onze plannen goedgekeurd heeft. Dat betekend dat wij vanaf 5 mei onze reguliere jeugdtrainingen weer oppakken, alles volgens de door ons gestelde protocollen natuurlijk. 

Lees hieronder de maatregelen die zijn opgesteld volgens het NOC*NSF.

Vanaf 29 april geldt het volgende:

  • Kinderen en jongeren krijgen meer ruimte voor georganiseerde buitensport en trainingen (geen wedstrijden).
  • Kinderen tot en met 12 jaar (leeftijd is leidend) kunnen onder begeleiding samen buiten sporten, zonder onderling rekening te houden met de 1,5 meter afstand.
  • Jongeren van 13 tot en met 18 jaar (leeftijd is leidend) mogen onder begeleiding buiten sporten met elkaar, maar dan op 1,5 meter afstand.
  • Gemeenten maken hierover afspraken met sportverenigingen en buurtsportcoaches; er kunnen daardoor verschillen tussen gemeenten ontstaan.
  • De club draagt de eigen verantwoordelijkheid voor de keuze die wordt gemaakt om de trainingen weer te hervatten en op welke wijze.

Mocht je een keer (vrijblijvend) mee willen trainen, of heb je andere vragen neem dan contact op met onze jeugdcommisie via jeugd@rtvdezwaluwen.nl