Wouter Hendriksen maakt overstap naar Kanjers voor Kanjers Cyclingteam

13 november 2014 - Gepubliceerd in: Algemeen

Vanaf 2015 zal Wouter Hendriksen in de kleuren van het Kanjers voor Kanjers Cyclingteam uitkomen. Hendriksen reed vanaf categorie 5 voor de RTV de Zwaluwen en stroomde 3 jaar geleden door naar de amateurs. Het plezier in de wielersport bleek een sterke drijfveer voor de Varssevelder, mede daardoor behaalde hij dit jaar mooie resultaten met de overwinningen in Eibergen en Neede als uitschieters.

“In de drie jaar als amateur heb ik de nodige progressie doorgemaakt, met de twee overwinningen natuurlijk als hoogtepunten. Ik heb het gevoel dat ik klaar ben voor een volgende stap. Het is mooi dat ik die kans krijg bij het Kanjers voor Kanjers Cyclingteam.” aldus Hendriksen op de website van het Kanjers voor Kanjers Cyclingteam.

Volgend jaar zal Hendriksen een oude bekende tegen komen bij de Achterhoekse wielerformatie. Timon Ratering maakte in 2012 namens de Zwaluwen zijn comeback in het amateurpeloton na een korte onderbreking van zijn wielercarrière. Een jaar later maakte hij de overstap naar de beloften. De twee Zwaluwenleden zullen elkaar volgend jaar opnieuw treffen bij het Kanjers voor Kanjers Cyclingteam.