Aankondiging: extra wedstrijd Lamex DDAC & seizoensafsluiter (đŸ”Ĩ BBQ)

22 augustus 2021 - Gepubliceerd in: Jeugd, Nieuws, Wedstrijden

Het is inmiddels augustus en de avonden beginnen alweer korter te worden. Om ‘s avonds nog wedstrijden te organiseren wordt gezien de tijd een lastige opgave. Maar om dit seizoen op een waardige en mooie manier af te sluiten organiseren we voor het eerst een heuze sluitingswedstrijd voor onze twee competities! Dit doen we op zondag 26 September. Naast de wedsrijden is er ook een BBQ Ên wordt het WK wielrennen LIVE uitgezonden.

📅 Programma

10:00 – 11:15 Finale Lamex DDAC
11:30 – 13:00 Finale Vendorlink DAC
13:00 – 14:00 Jeugdwedstrijden
14:00 – 18:00 BBQ + prijsuitreiking & WK Wielrennen op scherm

đŸ”ĸ Teruggave rugnummer

Als deelnemer van de DAC of DDAC heb je dit jaar borg betaald voor je rugnummer. Wij willen graag onze sets met rugnummers compleet houden en dus dit rugnummer terug ontvangen. Je kan je rugnummer tot 31 oktober inleveren om je borg te ontvagen, daarna wordt er geen borg meer uitgekeerd!

Rij je op 26 september mee dan kun je direct daarna je rugnummer inleveren en kun je kostenloos een ticket voor de BBQ krijgen wanneer je er voor kiest om je borg niet uit te laten keren! Lees even verder voor details.

đŸ”Ĩ Kosten BBQ

Tickets voor de BBQ kosten â‚Ŧ10,- p.p. Hierbij zit geen drank inbegrepen. Als deelnemer van de DDAC en DAC kun je er voor kiezen om je borg te gebruiken om je aan te melden voor de BBQ. Heb je familieleden/vrienden die er die dag ook graag bij willen zijn, geen probleem ook zij kunnen zich aanmelden. Je kan meerdere personen tegelijkertijd aanmelden, kies dan het aantal tickets dat je wil bestellen in de winkelmand!

Meld je via het onderstaande formulier aan (een account is vereist). Je ontvangt een orderbevestiging met daarin het aantal bestelde tickets als downloadbijlage, uitprinten is niet nodig alleen laten zien is voldoende.

📝 Aanmelden BBQ

Dit contactformulier is alleen beschikbaar voor ingelogde gebruikers.