Gademan en Van de Weerdhof maken overstap naar Allinq CT

19 oktober 2021 | Gepubliceerd in: Nieuws

📸 Foto Ronny Wormgoor

Het einde van het Nederlandse wielerseizoen nadert en daarmee schiet de transfermolen in het Nederlandse clubcircuit in gang. Het voormalige clubteam van WV de Ijsselstreek, het Allinq – Kursh CT zal volgend jaar deel uit gaan maken van het semi-professionele continentale circuit. Met deze stap omhoog gaat ook het aantrekken van beloftevolle renners gepaard.

Wouter van de Weerdhof en Sam Gademan, afgelopen seizoen beide uitkomend voor Sensa РKanjers voor Kanjers CT, konden rekenen op de belangstelling van de ploegleiding van Alinq. Wouter werd in 2018 nog Nederlands Kampioen bij de Nieuwelingen en hoopt op de basis verder te kunnen bouwen op het continentale niveau. Sam reed afgelopen seizoen een hoop sterke uitslagen bij elkaar. Hij reed onder meer naar een mooie klassering in de proloog van de Ober̦sterreichrundfahrt maar ook een tiende plek in de PWZ Zuidenveld tour baarde opzien.

Sam en Wouter reden lange tijd voor RTV de Zwaluwen en zijn nog altijd regelmatig te vinden op ons clubparcours. Namens de hele vereniging willen wij ze enorm veel succes en plezier toewensen in het vervolg van hun wielercarrierès.