Voorinschrijving Vendorlink DAC 2021

23 juni 2021 | Gepubliceerd in: Nieuws

Eindelijk is het dan zo ver en kunnen we officieel weer van start gaan met onze Vendorlink DAC. De competitie bestaat dit jaar uit een 9-tal wedstrijden. Naast de reguliere Vendorlink DAC organiseren wij iedere laatste donderdag van de maand de Lamex DDAC (Dames DAC). Dit is een laagdrempelig format waar Dames & Nieuwelingen samen in één peloton rijden zonder de overige categorieën. Op deze datums zal er GEEN reguliere Vendorlink DAC worden verreden. Voorinschrijving van de Lamex DDAC volgt halverweg Juli.

Deze leiderstrui is vanaf July weer te zien!

Ook dit jaar word de leiderstrui weer mogelijk gemaakt door Vendorlink.

📝Daginschrijvingen

Op dit moment is de voorinschrijfperiode verlopen. We werken vanaf nu alleen nog met daginschrijvingen. Je kan je tot 5 minuten vóór de start inschrijven met een daginschrijving. Daginschrijvingen zijn alleen geldig voor de dag zelf! Denk er aan dat je bij een daginschrijving géén vast rugnummer hebt, deze dien je dus aan het einde van de wedstrijd weer in te leveren.

📅Voorinschrijving

We werken dit jaar met een voorinschrijf periode. Voorinschrijving is geldig voor een compleet DAC-seizoen, dus ook als je van plan bent niet vanaf de eerste wedstrijden gelijk mee te doen is het handig om je direct in te schrijven. De voorinschrijving opent zondag 27 juni om 12:00u en sluit donderdag 1 Juli om 17:00u. Na deze periode is het alleen nog maar mogelijk om je voor losse wedstrijden in te schrijven, dit kost €5,- per wedstrijd. Voordat je gaat inschrijven is het handig om alvast je MyLaps ChipID, licentienummer en een screenshot/foto van je (start)licentie bij de hand te hebben. Dit hebben we nodig om te verifieren of je inderdaad in het bezit bent van een (start)licentie, zonder een geldige (start)licentie kun je helaas niet meedoen aan onze wedstrijden.

De voorinschrijving gaat als volgt te werk:

 1. Maak hier een nieuw account aan en log daarna in. (Let op bevestigingmails kunnen in je spam terecht komen!).
 2. Nadat je bent bent ingelogd kun je in de agenda naar het evenement zoeken waarop je je wilt inschrijven. Wanneer de voorinschrijf periode voorbij is zul je een knop zien met daginschrijving. Wanneer de inschrijving nog niet geopend is zul je een knop krijgen te zien wanneer deze precies open gaat.
 3. Vervolgens wordt je doorgestuurd, vul op deze pagina je gegevens in en kies je categorie. Wisselen van categorie tijdens een seizoen is NIET mogelijk.
 4. Vervolgens kun je jouw bestelling betalen via iDeal en ontvang je de bevestiging van je order in je mailbox.
 5. Je inschrijving wordt door RTV de Zwaluwen beoordeeld en je zal een email krijgen wanneer deze is goedgekeurd.
 6. LET OP: Pas wanneer je inschrijving goedgekeurd is kun je je aanmelden voor de wedstrijden waar je aan mee wilt doen. Aanmelden is vereist vóór de start van de wedstrijd, zo kunnen wij een startlijst opstellen die we kunnen gebruiken in MyLaps.

🏆Categorieën

 • Categorie A: Amateurs / Elite / Beloften
 • Categoire B: Masters / Sportklasse
 • Categorie C: Dames / Startlicentie

💰Kosten

 • Voorinschrijving DAC: €25,-
 • Losse inschrijving DAC: €5,-
 • Borg rugnummer: €10,-

🏁Rugnummers, Borg & Afsluiting

Ook dit jaar rijden wij weer met vaste rugnummers die uitgereikt worden bij de eerste keer dat je deelneemt. Dit rugnummer dient weer ingeleverd te worden. Op 26 September organiseren wij een afsluitende DAC + BBQ🍸, bij het inleveren van je nummer zul je naast je borg ook consumptiemunten (terug) krijgen voor de BBQ. Je rugnummer eerder of later inleveren? Geen probleem dat kan of tijdens de DAC óf via de post. Wanneer je rugnummer op 31 Oktober nog niet is ingeleverd volgt er geen uitkering van de borg!