Archief

13 juli 2021 - Gepubliceerd in:

Lamex Food Group

Lamex Nederland werd in 1990 geopend in Dinxperlo, voornamelijk om diepgevroren Europese groenten en fruit te exporteren. In 1990 trad Henny Wisselink toe en begon het bedrijf op te bouwen. De verkoop van diepgevroren pluimvee-, groenten-, varkensvlees- en aardappelproducten aan Azië en het Midden-Oosten hielp het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Een verhuizing […]
13 juli 2021 - Gepubliceerd in:

Vendorlink

Met Vendorlink software combineer je alle feiten, betrek je organisatie en verbind je leveranciers. Mis nooit meer een contractverlenging, visualiseer en analyseer je al je uitgaven. Vendorlink is al jaren trotse sponsor van onze DAC wedstrijden en tevens naam- én kleurgever van deze competitie.
13 juli 2021 - Gepubliceerd in:

Van Slingerland Fietsen

Wij zijn een fietsenwinkel in Keijenborg van 800 m2 voor de elektrische fiets, stadsfietsen en lifestyle fietsen, tourfiets en sportieve fiets, racefiets, mountainbike, kleding, helmen, schoenen, fiets onderdelen & accessoires en fietsverzekeringen.
13 juli 2021 - Gepubliceerd in:

A18 Sierbestrating – Doetinchem

A18 Sierbestrating heeft ruime ervaring op het gebied van sierbestrating en toebehoren. U kunt bij ons rekenen op kwaliteit en service. Wij combineren het online gemak met de vertrouwde offline service. Dat is de kracht van A18 Sierbestrating.
13 juli 2021 - Gepubliceerd in:

Vreeman Tufting Winterswijk

VTW is een bedrijf gespecializeerd in het leveren van tapijten en vloerbedekkingen. Met eigen productielijnen helpen zij bedrijven met het leveren van de perfecte oplossing!
13 juli 2021 - Gepubliceerd in:

Evers financiële dienstverlening

Evers Financiële Dienstverlening is een bedrijf dat adviseert in diverse disciplines van de financiële dienstverlening. Hypotheken en verzekeringen voor particulieren en het MKB vormen de twee speerpunten. Maar daarnaast behoort ook het adviseren op het gebied van sparen, beleggen, pensioenen, financiële planning en het verzorgen van belastingaangiften tot het dienstenpakket van het in Ulft gevestigde […]
13 juli 2021 - Gepubliceerd in:

Rensa Family

Rensa Family: groep van specialisten voor de installatiewereld. Technisch Handelsbureau Rensa BV werd 70 jaar geleden opgericht door Evert Heijink en is uitgegroeid tot een begrip in de installatiebranche. Kleinzoon Erik Heijink breidde het familiebedrijf internationaal uit met aanvullende specialistische bedrijven. Deze bedrijven vormen vandaag de dag Rensa Family. Bij Rensa Family word je uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen en continue te verbeteren. Een denkwijze die mooi aansluit op de ambities van onze club.