Eelderink sterkste vluchter in 2e februari wedstrijd

15 februari 2015 | Gepubliceerd in: Wedstrijden

De zon scheen zondag 15 februari over het Vredestein-parcours tijdens de 2e februari trainingswedstrijd. Het goede weer bracht veel renners naar Doetinchem voor de nodige trainingskilometers, in totaal stonden er zo’n 80 renners aan het vertrek.

De wedstrijd werd gekenmerkt door een kopgroep van 9 man die het peloton wist te dubbelen. Hierbij zaten onder andere Rens te Stroet(Cyclingteam Jo Piels) en winnaar van vorige week Merlijn Dekker(WV Schijndel). Namens de Zwaluwen was onder andere Martijn Goedings vertegenwoordigd. Laatstgenoemde moest in de sprint zijn meerdere erkennen in Marcel Eelderink(TC Zelhem) die duidelijk de sterkste was in de sprint. Eelderink werd eind vorig jaar nog tweede in het Regionaal Kampioenschap voor Niet-Licentiehouders.

In de categorie C wist Livay Schotten de wist naar zich toe te trekken. Achter de Zwaluwenrenner eindigde Joren Bloem(ETP Zutphen) als 2e, Charlotte Lenting(WV Breda) legde beslag op de 3e plaats. Fred de Kinkelder(RTC de Stofwolk) was na 1,5 uur koers de snelste in de sprint van de categorie B, voor Zwaluwenrenner Sebastiaan Holleman.

Uitslag Februari Wedstrijd 15-12-2015

Schermafdruk 2015-02-15 20.13.22 (2)

Video Februari Wedstrijd 15-02-2015