Nijdam voert machtsvertoning op in thuiswedstrijd

no_image
15 april 2014 | Gepubliceerd in: Wedstrijden

Veteranen over het clubparcours

Zondag 13 April werden er op het clubparcours aan de fabriekstraat veteranenwedstrijden verreden. Onder de vlag van de Veteranen Belangen Vereniging Nederland werd er gestart in twee categorie├źn. De Master 60+ startte om 10:30u, de Masters 50+ werden om 12:00u weggeschoten voor een wedstrijd van ruim een uur.

Bijrol bij de Masters 60+

Hans van Bavel bleek bij de 60+ de sterkste te zijn, hij eindigde voor Gerrit Kleinveld en John Tromp. Voor de Zwaluwen was er een bijrol weggelegd in deze categorie, Gerrit Luijmes eindigde net buiten de top-10 op een 12e stek.

Nijdam haalt ouderwets uit bij de Masters 50+

Wie de naam Jelle Nijdam hoort krijgt al bijna schrik. De renner die bekend staat om zijn messcherpe laatste kilometers won meerdere Tour-etappes en rijdt sinds dit voorjaar in de kleuren van onze vereniging. Afgelopen zondag liet hij nog maar eens zien tot wat hij in staat is. Op indrukwekkende wijze wist hij oud-Zwaluwrenner Joop Ribbers te kloppen. Hans Lap eindigde net voor Zwaluw Edwin Ruesink op de derde plaats. Daarmee kijken we terug op een geslaagde editie van de Ben Visser Memorial, een wedstrijd georganiseerd om oud-Zwaluwe Ben Visser te eren.

[button title=”Uitslag Ben Visser Memorial” titlecolor=”#ffffff” width=”300px” url=”http://rtvdezwaluwen.nl/index.php/wedstrijden/georganiseerde-wedstrijden/ben-visser-memorial/” bgcolor=”#0055a5″ align=”center”]

Foto’s Ben Visser Memorial Masters 60+

foto’s gemaakt door Dolly van der Laan