Zwaluwen-jeugd schuiven op in GOW-klassement

20 december 2015 | Gepubliceerd in: Jeugd, Wedstrijden

In Apeldoorn werd zondag 20 december de 8e wedstrijd in de GOW-competitie verreden. De organisatie was in handen van ARTV de Adelaar die de renners een prachtig en zwaar parkoers voorschotelden. Het snelle rondje door het Orderbos werd gekenmerkt door twee zware beklimmingen waardoor de sterkste renners boven komen drijven. Net als in voorgaande GOW-wedstrijden werden er ook deze keer podiumplaatsen behaald.

Pech houdt Sam Gademan van mogelijke zege

Na een spetterende start waar Sam Gademan de kop nam van het Nieuwelingenpeloton sloeg het noodlot toe. Bij het ingaan van de tweede ronde wist Sam zich los te maken van zijn naaste belagers maar een lekke band gooide roet in het eten. Helaas betekende dit einde wedstrijd en dus puntenverlies voor Sam.

De jeugd had meer geluk in Apeldoorn. Marvin Peters, Joris Reinderink en Wout Ruesink vochten om de podiumplaatsen mee. Uiteindelijk werd Marvin 2e, voor Joris(3e) en Wout die als vierde net buiten het podium eindigde. Sem van Klompenburg maakte het feest compleet met een knappe 10e klassering.

De start bij de masters 40+
De start bij de masters 40+

Uitslagen GOW Apeldoorn

Amateurs
11e Gideon van der Molen
17e Bart Lieftink

Jeugd 3
2e Marvin Peters
3e Joris Reinderink
4e Wout Ruesink
10e Sem van Klompenburg

Masters 40+
4e Jos Kaal
11e Edwin Reusink

Masters 50+
11e Gerrie Willemsen
23e Ronald Evers

Nieuwelingen
16e Sam Looman

Junioren
5e Tim Putman